UDSOLGT
Zinnia elegans Vanillacream MIX - Frøkenhat - frø

Zinnia elegans Vanillacream MIX - Frøkenhat - frø

Produktet er udsolgt.

27,00 DKK

Smuk Frøkenhat med  store blomster i gule og creme til hvide farver. Rigtig god snitblomst og enhver sommerbuket værdig. Lang holdbarhed i vaser.

 

Zinnia stammer fra Mexico. Alene dette fortæller at den trives i fuld sol og tåler en smule udtørring. Dog er det en god ide at vande i længere tørkeperioder.

 

Bliver op til 90 cm høj og blomstrer fra midt på sommeren. Det er en god ide at plukke ind til buketter, da det vil fremme endnu mere og længere blomstring.

Dyrkning af Zinnia elegans

 
Forspir evt i koldt drivhus fra slutningen af marts - april i individuelle potter, og plant om efterhånden som planten vokser. Alternativt kan den sås på friland fra sidst i april eller starten af maj. Her skal du dog være opmærksom på de små kimplanter, for sneglene er lige så glade for disse sommerblomster som vi er. Når planterne har nået en højde på 10 cm. og der over er de ikke så interessante. Netop derfor forspire jeg altid mine Zinnia.
Nipper du efter 3-4 bladpar får du lidt senere blomstring, men til gengæld en tæt og busket planter med mange blomsterhoveder. Og det er jo en god ting hvis man vil lave buketter!

Minimum 60 frø.