Udsolgt
Geranium phaeum 'Album' - frø

Geranium phaeum 'Album' - frø

Produktet er udsolgt.

25,00 DKK

Geranium phaeum Album får mange små hvide blomster i et smukt, storbladet løv. En rigtig god bundække plante. Den er blevet fremhævet som en af de få planer der kan konkurrerer med skvalderkål. Det kan du læse mere om på min blog HER .
Bliver ca. 70 cm høj, og blomstrer fra maj til  sensommer.

Geranium phaeum Album.

 
Dyrkning af Geranium phaeum Album.


Frø af Geranium phaeum Album skal have en periode med kulde for at spirer. Blomstrer andet år fra frøsåning. Så frøene fra september-april,  i så og priklejord i små potter eller bakker, og dæk frøene. Stil potter/bakker ude, eller i koldt drivhus vinteren over. Stilles potterne ude er det en god ide at dække med blade, fiberdug eller lignende.
 
Frøene også sås inde  fra januar-april. Så frøene i små potter eller bakker, og stil i grøntsagsskuffe/køleskab i 5-6 uger. Hold jorden fugtig frem til spiring, som kan vare op til 30 dage. Tag frø/bakker ud og lad dem spirer ved almindelig stuetemperatur ca 17 grader. Plant de små frøplanter om efterhånden som de vokser til.
 
Plant ud på friland når faren for nattefrost er væk. Plant med 30-40 cm. i mellem hver plante. Geranium phaeum Album trives både i sol og skygge i en almindelig fugtigheds bevarende havejord. Geranium phaeum spreder sig med frøsåning. Det kan være en fordel at pille de visne blomster stande væk efter afblomstring, for at undgå at den bliver for invasiv.
 
Minimum 10 frø.