Udsolgt
Cosmos bipinnatus  Capriola – Stolt Kavaler - frø

Cosmos bipinnatus Capriola – Stolt Kavaler - frø

Produktet er udsolgt.

25,00 DKK

Stolt Kavaler

Capriola blomstrer i lækre sommerfarver. Blomstre i lyserød, hvid og pink farve.

Lavtvoksende. Egnet til krukker eller i kanten af bede.

Den er også en god bi og insektplante. Cosmos bipinnatus er smuk til buketter, specielt på grund af det fine og lette løv og de romantiske lyserøde blomster.
 

Dyrkning af Cosmos bipinnatus 
 
Cosmos bipinnatus er nem at så. Frøene skal dækkes for at spire. Forspir frø i lun vinduskarm fra marts/april eller i et koldt drivhus fra april måned. Spiringstiden er ca. 6-10 dage. Plant de små planter om i større potter efterhånden som de gror til. Plant ud på friland med ca. 25-30 cm imellem hver plante, i løbet af maj, når luften og jorden er forårslun.
På friland sås Cosmos bipinnatus fra maj måned. Er vi så heldige, at vi har tidligt forår, kan de sås fra sidst i april. Hold jorden fugtig og tynd ud i de små planter, hvis du har sået for tæt. Cosmos bipinnatus blomstrer i juli måned.

Pluk jævnligt til buketter eller fjern de visne blomsterhoveder, da det forlænger blomstringen. Cosmos bipinnatus trives bedst i fuld sol i en almindelig god havejord. I en overgødet havejord vil Cosmos bipinnatus sætte en masse bladgrønt og meget få blomster.

Vand kun i meget tørre perioder i sommeren.
Hvis du ønsker en mere budsket vækst, skal du knibe toppen af frøplanterne, mens de er små. Knib toppen efter 2. til 3. bladpar. 60 cm høj
 
Minimum 30 frø
 

Kunder der har købt dette produkt har også købt