Udsolgt
Helianthus annuus Teddy Bear - mini solsikke - frø

Helianthus annuus Teddy Bear - mini solsikke - frø

Produktet er udsolgt.

20,00 DKK

Det latinske navn for Solsikke er Helianthus annuus.  Navnet stammer fra det græske ord - helios, som betyder sol, og - anthos,  som betyder blomst.?Sol Blomst?
Helianthus annuus  stammer fra Sydamerika og repræsenterede solen som blev tilbedt Aztekerne. Helianthus annuus blev bragt til Europa i slutningen af ??det sekstende århundrede af spanierne.
I dag dyrkes Helianthus annuus i det meste af verden.
 
Teddy Bear er robuste et årig sommerblomst der bliver 60-90 cm høj. De smukke fyldte blomster lyser godt op i sommerhaven, og børnene vil elske denne udgave af Helianthus annuus som  er en mini solsikke. Den passer rigtig godt i krukker på terrasser eller i kanten af et bed. Teddy Bear blomstre over en lang periode fra sommer til efterår.

Høre til BR gruppen, da den blomstrer med flere stilke som kan bruges til at plukke af.

Velegnet til vaser og holder meget længe som afskåret blomst. Pluk blomsterne om morgenen lige efter de har åbnet sig, men efter morgenduggen er forsvundet. Fjern de nederste blade . Sæt  blomsterne i en spand med vand, og lad dem stå køligt nogle timer inden du sætter dem i vaser. Skift vand dagligt. På denne måde kan du have Solsikker i dine vaser i op til 10 dage.

 

Dyrkning af Helianthus annuus Teddy Bear


Helianthus annuus er nem at dyrke. Frø kan forspires i lun vinduskarm fra marts. Spiringen tager op til 10 dage. Fra frøsåning til blomstring går der ca. 60 dage.

Efter spiring stilles de små frøplanter lyst og køligt (15-18 grader). Plant de forspirede planter ud i fuld sol fra midt i maj, i almindelig god havejord, med ca. 40 cm imellem hver plante.

Ønsker du buskede planter, skal de nippes når de har 3-4 bladpar. Frø af Teddy Bear sås på friland fra starten af maj.

Vær opmærksom på, at snegle holder meget af små og friske kimplanter fra Helianthus annuus!
 
Minimum 30 frø.
Såvejledning følger med ved køb.