Zinnia elegans Queen red Lime - frøkenhat - frø

Zinnia elegans Queen red Lime - frøkenhat - frø

28,00 DKK

Bind de smukkeste buketter med denne specielle Frøkenhat. Utrolig køn og spændende sort. Billederne taler næsten for sig selv!

 

Zinnia stammer fra Mexico. Alene dette fortæller at den trives i fuld sol og tåler en smule udtørring. Dog er det en god ide at vande i længere tørkeperioder.
Da Zinnia spredte sig i Europa, fik den tilnavn fattigmandsblomst, simpelthen fordi den var så nem at dyrke at alle kunne finde ud af det, også fordi den holdt så længe som afskærings blomst.

 

Zinnia elegans Queen red Lime liver op til 90 cm høj og blomstrer fra midt på sommeren. Måske nænner du ikke at plukke, men det er alligevel en god ide da det vil fremme endnu mere blomstring.

stk.

Dyrkning af Zinnia elegans

 
Forspir evt. i koldt drivhus fra slutningen af marts - april i individuelle potter, og plant om efterhånden som planten vokser. Alternativt kan den sås på friland fra sidst i april eller starten af maj. Her skal du dog være opmærksom på de små kimplanter, for sneglene er lige så glade for disse sommerblomster som vi er. Når planterne har nået en højde på 10 cm og derover, er de heldigvis ikke så interessante for sneglene mere. Netop derfor forspirer jeg altid mine Zinnia.


Nipper du efter 3-4 bladpar, får du lidt senere blomstring, men til gengæld en tæt og busket plante med mange blomsterhoveder. Og det er jo en god ting hvis man vil lave buketter!

Minimum 30 frø.

Kunder der har købt dette produkt har også købt