Tilbud
Zinnia elegans Isabellina - Frøkenhat - frø

Zinnia elegans Isabellina - Frøkenhat - frø

20,00 DKK 25,00 DKK

Den yndigste sommerblomst til dine buketter.

Frøkenhat med creme gule fyldte blomster. Isabellina kan ind imellem også blomstre med halvfyldte blomster, hvilket vil give en buket et varieret og smukt udtryk.

Zinnia er en rigtig god snitblomst og enhver sommerbuket værdig. Kombiner evt med andre blomster i lilla og lime farver. Lang holdbarhed i vaser.

Bliver op til 90 cm høj og blomstrer fra midt på sommeren. Det er en god ide at plukke ind til buketter, da det vil fremme endnu mere og længere blomstring.

stk.

Dyrkning af Zinnia elegans Isabellina

 
Forspir evt i koldt drivhus fra slutningen af marts - april i individuelle potter, og plant om efterhånden som planten vokser. Alternativt kan den sås på friland fra sidst i april eller starten af maj. Her skal du dog være opmærksom på de små kimplanter, for sneglene er lige så glade for disse sommerblomster som vi er. Når planterne har nået en højde på 10 cm. og der over er de ikke så interessante. Netop derfor forspire jeg altid mine Zinnia.
Nipper du efter 3-4 bladpar får du lidt senere blomstring, men til gengæld en tæt og busket planter med mange blomsterhoveder. Og det er jo en god ting hvis man vil lave buketter!

Minimum 40 frø.

Kunder der har købt dette produkt har også købt