Udsolgt
Amaranthus caudatus - Red Tails - frø

Amaranthus caudatus - Red Tails - frø

Produktet er udsolgt.

20,00 DKK


Amaranthus caudatus er en et årig sommer blomst der blomstrer med smalle hængende, kvast-lignende haler sommeren igennem. De lange vinrøde haler kan blive 40-50 cm lange, og egner sig rigtig godt til buketter og dekorationer. Amaranthus kan også tørres og bruges som evigheds blomster.

 Amaranthus caudatus stammer fra Indien, Afrika og Peru. Frø og blade fra Amaranthus er spiselige, og denne art dyrkes som kornafgrøde i nogle dele af Sydamerika. Frø af Amaranthus caudatus har et højt næringsindhold, og kan bruges i madlavning på samme måde som ris eller korn. Frøene kan koges og tilsættes salater, eller de kan males til mel som bruges til bagning. Hos allergikere og folk med sund fornuft er den populær fordi den er glutenfri.

 

Dyrkning af Amaranthus caudatus

 

Amaranthus er nem at dyrke fra frø. Start frøsåning i marts/april inde i en lun vinduskarm. Frøene spirer normalt efter 4-5 dage. Fra frøsåning til blomstring går der ca. 3 måneder.

Du kan så på friland fra maj måned, og tynd ud hvis du har sået for tæt.
Plant Amaranthus caudatus i fuld sol, i veldrænet haven jord, med en afstand på 30 cm. i mellem hver plante (hvis du dyrker Amaranthus til snit)
Amaranthus caudatus kan blive op til 100 cm høj.

Minimum 50 frø.

Kunder der har købt dette produkt har også købt