Historien

Om personen bag Susannes Blomster Café

Jeg hedder Susanne Irming. Jeg er uddannet til at arbejde med mennesker inden for pædagogik og psykologi. Som barn er jeg født og opvokset på landet, og har altid været omgivet af hjemmedyrkede grøntsager, krydderurter, frugter og blomster i haven.
 
Lige så længe jeg kan huske, har jeg altid taget mig tid til at frembringe og dyrke grønne gevækster. Det at så et frø, og frembringe en plante uanset om det er blomster eller grøntsager, har bragt ro og overskud i min hverdag, uanset hvor travlt jeg ellers har haft det i mit arbejdsliv.
 
Jeg har været bosat i Latinamerika i 14 år, og derved fået kendskab til anden madkultur, andre frugter, grøntsager og urter. Det præger mine præferencer inden for dyrkning af det spiselige i haven, og min viden og erfaring på dette område deler jeg gerne med flest mulige. I tekster på web butikken og også på min blog kan du hente inspiration fra flere af mine opskrifter.
 
I dag bor jeg sammen med min kæreste i Årslev på Fyn, og vi er i fuld gang med at anlægge en stor have, helt fra bunden. Det er en dejlig proces at være sammen om, og heldigvis er vi enige om at haven skal dyrkes økologisk, være et sted hvor vi kan slappe af, hente frisk grønt til køkkenet og smukke blomster til vaserne.

Om webshoppen.

Webshoppen åbnede 2010 med et mindre udvalg af frø, og udvalget er stille og roligt vokset.
Frøene du finder i shoppen, er frø du efter min mening har de største muligheder for at få succes med, når du vil skabe en frodig have med skønhed, ro og harmoni for dig selv, din familie og venner.
Beskrivelser og dyrknings vejledninger af de forskellige frø er ud fra egne erfaringer, da jeg selv har afprøvet de fleste.
Som sagt sår jeg masser af stauder, sommerblomster, urter og grøntsager, og ind imellem har jeg noget i overskud. Det er dette overskud af planter du ind imellem vil kunne finde under mit plantesalg i shoppen, eller på nogle af de plantemarkeder jeg deltager i om foråret.
 
Jeg er sikker på at du vil kunne finde flere og flere spændende planter og frø i web butikken, da jeg hele tiden er på udkig og følger med.
 
Har du spørgsmål til det enkelte produkt i shoppen, er du altid velkommen til at sende mig en mail.
Kh. Susanne.