SOMMERBLOMSTER FRØ

Klik på produkter for flere og større billeder

Frøsåning af sommerblomster

Sommerblomster kan/skal sås fra tidlig forår. Nogle sorter skal have en smule kulde for at spire. Læs om frøsåningen under beskrivelserne af det enkelte produkt.

 

 

preload spinner

Sommerblomster

Sommerblomster er enårige planter, som lever en enket sæson, hvor de giver den fuld gas over nogle måneder med en helt overdådig blomstring.

I min webshop kan du desuden finde de 2-årige, kortlivede stauder under kategorien sommerblomster. Det er dem, du sår det ene år, og som blomstrer det næste, for så at forsvinde.

 

Der findes flere sorter af sommerblomster på kloden end der findes mennesker. Jeg har derfor af naturlige grunde ikke afprøvet dem alle, men jeg har igennem årene testet mange, rigtigt mange, forskellige sorter.

 

Det jeg bare lige vil sige er, at størstedelen af de sommerblomster, som du kan købe på markedet - DE VIRKER BARE IKKE - uanset de smukke billeder, du bliver præsenteret for er!

 

Jeg har ud fra mine erfaringer været meget kontant og fravalgt de sorter fra mit sortiment. Mit udvalg er efter min dybeste overbevisning de sorter som vil give dig den største succes, når du gerne selv vil så sommerblomster og opnå overdådig frodighed.

 

En have der bugner af sommerblomster får dit hjerte og fuglene til at synge om kap.

En have tilsået med sommerblomster som ikke passer til det danske klima, eller kræver en form for pasning, som du ikke kan overkomme, er ikke det mest positive, du kan byde dig selv.

 

For at undgå ærgrelser, skuffelser og stress vælger jeg selv at frøså de sommerblomster som er velegnede til buketter, og/eller er spiselige, smukke og frodige og nemme at håndtere fra frø til blomstring. Og det er lige netop disse frø, du kan finde i nedenstående sortiment.

 

Nu er koen jo heller ikke mere hellig end at den kan slagtes, hvis man er sulten nok! Jeg køber hvert år nye sommerblomster som jeg lige skal se, om jeg kan få til at gro under vores lidt specielle himmelstrøg. Kan de ikke det, hører du ikke så meget som et ord om den fra mig. Hvis den til gengæld tilfredsstiller mine kriterier, vil den være at finde blandt de resterende skønheder som er sluppet igennem mit kritiske nåleøje.