Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Susannes Blomster Café

E-mailadresse: susanne_k_irming@msn.com
Telefonnummer: 20779295


Betaling

Betalingen kan ske via kort, Der benyttes Paypal, som trækker beløbet øjeblokkeligt. Eller ved bank overførsel.


Levering

Varen leveres igennem Postnord. Leveringen er underlagt Postnords leverings service som er 3-5 dage fra afsendelses dato.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Blomster Cafeén.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til susanne_irming@msn.com I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varen skal være uåbnet og i original emballage.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til gældende post takst

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varern

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling via bankoverførsel. 
Der tilbageholdes tilbagebetalingen, indtil der er modtaget vare, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


Susanne Irming, Gl Byvej 72, 5792 Årslev.
  
Der modtages hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos Susannes Blomster Café som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:


Susanne Irming, Gl. Byvej 72, 5792 Årslev.
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Der modtages hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Susannes Blomster Café og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.)
 
 
Som registreret hos Susannes Blomster Café, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: susanne_k_irming@msn.com
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til susanne_k_irming@msn.com.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 23-05-2018