Cosmos bipinnatus - Purity - Stolt kavaler - Frø

Cosmos bipinnatus - Purity - Stolt kavaler - Frø

25,00 DKK

Stolt kavaler i helt hvid med enkel blomstring. Smuk i både buketter og blomsterbede.

Stolt Kavaller er et must i sommerhaven af flere grunde. Den blomstrer til langt ind i efteråret, og gør en blomsterhave frodig og levende, med de store blomster der er velbesøgt af alverdens insekter. Og så er den så fantastisk at binde smukke buketter med.

Bliver op til 100 cm høj. trives i fuld sol i en almindelig havejord.

stk.

Dyrkning af Cosmos bipinnatus.

 
Cosmos bipinnatus er nem at så. Frø af Cosmos bipinnatus skal dækkes for at spirer. Forspir frø i lun vinduskarm fra marts/april, eller I koldt drivhus fra april. Spiringstid er ca 6-10 dage. Plant de små planter om i størrer potter efterhånden som de gror til, og plat ud på friland med ca. 30 cm i mellem hver plante, i løbet af maj, når luft og jord er forårslun.


På friland sås Cosmos bipinnatus fra maj måned. Er vi så heldige at vi har tidligt forår, kan de sås fra sidst i april. Hold jorden fugtig og tynd ud i de små planter hvis du har sået for tæt. Cosmos bipinnatus blomstrer I juli måned. Pluk jævnligt til buketter,eller fjern de visne blomster hoveder. Det vil forlænge blomstringen. Cosmos bipinnatus trives bedst i fuld sol i en almindelig god havejord. I en overgødet havejord vil Cosmos bipinnatus sætte en masse blad grønt, og meget få blomster. Vand kun Cosmos bipinnatus i meget tørre perioder i sommeren.
Hvis du ønsker en budsket vækst, skal du knibe toppen af den lille frøplante. Knib toppen efter 2 til 3 bladpar.

 

Bliver op til 100 cm høj. trives i fuld sol i en almindelig havejord.

Minimum 30 frø

Kunder der har købt dette produkt har også købt