Tilbud
Didiscus caeruleus Lace MIX - Kniplingeblomst - frø

Didiscus caeruleus Lace MIX - Kniplingeblomst - frø

20,00 DKK 25,00 DKK


Didiscus caerulea mix - Kniplingeblomst

Hver blomsterskærm består af bittesmå, stjerneformede, sødt duftende blomster. Du kan finde den i hvid og blå, samt rosa her i shoppen

 

En dejlig sommer blomst, som er meget tørketålende. Perfekt til skæring haven og sommerens blomsterbede.

Mange af vores blomster skal gro i halvskygge, men ikke denne. Den gror godt i fuld sol.

Planterne vokser til en højde på omkring 60 til 70 cm yndefulde store blomsterhoveder kan blive 8 cm i diameter. Kniplingeblomst meget smukke i buketter alene, eller sammen med andre sommerblomster. De sødt duftende blomster holder 7 til 10 dage vaser.

 

Didiscus caerulea Sky Blue er nemt dyrkes fra frø.  Planterne blomstrer inden for 14 uger fra frøsåning og fortsætte med at blomstre over en lang periode. Fjern regelmæssigt visne blomster for at forlænge blomstringen. Det kan være en god ide at binde planterne op, så de ikke vælter i de meget regnfulde perioder vi kan være velsignet med i Danmark.


stk.

Dyrkning:

Så frøene på et lunt sted fra marts/april. Der vil gå ca. 3-4 måneder fra frøsåning til blomstring.

Så frøene i bakker eller små potter og dæk med et tyndt lag siet priklejord. Vand nedefra, så du ikke skader de små spirer ved vanding. Spiringen tager ca. 15 til 20 dage.

Prikling begynder, når der er mindst to bladpar. Plant evt i større potter efterhånden som de gror til.

Plant ud i haven fra midten af ​​maj.

 

Så på friland ved at drysse de små frø på et ukrudtsfrit område, der er vandet godt igennem. Dæk ikke frøene, men riv forsigtigt overfladen. Hold fugtigt frem til spiring og lug ud i de små frøplanter, hvis du har sået for tæt.

Minimum 30 frø

Kunder der har købt dette produkt har også købt