Tilbud
Cosmos bipinnatus  Double Click Rose Bonbon - Stolt Kavaler - frø

Cosmos bipinnatus Double Click Rose Bonbon - Stolt Kavaler - frø

22,00 DKK 28,00 DKK


Stolt Kavaler - Double Click Rose Bonbon


Double Click Rose Bonbon  er svær at gå uden om. En rigtig romantisk sommerblomst med de lyserøde 'tyggegummi' farvede fyldte blomster. Passer til alle haver. Nogen ville sikkert fylde sine bede med denne romantiske høje sommerblomst, imens andre ville så og plante den sammen med andre  farve. Mulighederne er næsten uudtømmelige.

 

Den er også en god bi- og insektplante. Cosmos bipinnatus er smuk til buketter, specielt på grund af det fine og lette løv og de romantiske lyserøde blomster.
Du kan med fordel dyppe de afskårne stilke i kogende vand i ca. 20 sekunder. Det vil forlænge holdbarheden i vaser. 

 


stk.

Dyrkning af Cosmos bipinnatus 
 
Cosmos bipinnatus er nem at så. Frøene skal dækkes for at spire. Forspir frø i lun vinduskarm fra marts/april eller i et koldt drivhus fra april måned. Spiringstiden er ca. 6-10 dage. Plant de små planter om i større potter efterhånden som de vokser til. Plant ud på friland med ca. 30 cm imellem hver plante, i løbet af maj, når luften og jorden er forårslun.
På friland sås Cosmos bipinnatus fra maj måned. Er vi så heldige, at vi har tidligt forår, kan de sås fra sidst i april. Hold jorden fugtig og tynd ud i de små planter, hvis du har sået for tæt. Cosmos bipinnatus blomstrer i juli måned.

Pluk jævnligt til buketter eller fjern de visne blomsterhoveder, da det forlænger blomstringen. Cosmos bipinnatus trives bedst i fuld sol i en almindelig god havejord. I en overgødet havejord vil Cosmos bipinnatus sætte en masse bladgrønt og meget få blomster.

Vand kun i meget tørre perioder.
Hvis du ønsker en mere busket vækst, skal du knibe toppen af frøplanterne, mens de er små. Knib toppen efter 2. til 3. bladpar. Planten kan blive op til 100 cm høj.
 
Minimum 30 frø
 

Kunder der har købt dette produkt har også købt